Motofierastrau profesional STIHL MS C-BE 180, 1.9 CP, 40 mm

Motofierastrau profesional STIHL MS C-BE 180, 1.9 CP, 40 mm

RON1,099.00
VAT included

Description

STIHL MS 180 C-BE este varful de gama al fierastraielor usoare si compacte. Acest motofierastrau este dotat cu ErgoStart si cu un sistem rapid de intindere a lantului care face operatia de schimbare a lantului mult mai usoara. MS 180 C-BE este perfect pentru taierea lemnelor de foc si pentru doborarea pomilor cu diametre de pana la 30 cm.

Dotare de serie

antivibratii.jpg

Sistem anti-vibraţii

STIHL a dezvoltat propiul sistem antivibratii (AV), ca rezultat la uneltele STIHL cu sistem AV vibratiile produse de motorul cu ardere interna si unealta in miscare sunt semnificativ reduse. Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor.

compensator.jpg

Compensator

Cu ajutorul Compensatorului STIHL sunt posibile intervale de lucru foarte mari fara curatarea filtrului de aer. Compensatorul STIHL este un sistem de reglare din carburatie, care se asigura ca puterea motorului, calitatea gazelor evacuate si consumul de carburant raman constate, indiferent de gradul de murdarie al filtrului de aer. Filtrul de aer trebuie curatat doar daca apare o scadere considerabila a puterii de taiere.

monobloc.jpg

Comandă Monobloc

Comenzile catre motofierastrau devin deosebit de confortabile si se executa in maxima siguranta datorita comenzii monobloc. Toate functiile masinii,pornire la rece sau cald, oprirea si functionarea sunt comandate de la o singura maneta.

enatic.jpg

Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

Cu sistemul pentru ungere a lantului Ematic se poate ajunge la o economie de pana la 50% a cunsumului de unei. STIHL Ematic este un sistem alcatuit din sina de ghidaj Ematic, lant de fierastrau Oilmatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate. Constructia speciala a sinei si lantului asigura optimizarea lubrifierii. Fiecare picatura de ulei va ajunge acolo unde este nevoie.

Dispozitiv pentru întinderea lanţului.

Dispozitiv pentru întinderea lanţului

Operatiune de intindere a lantului devine mai rapida si nu necesita scule suplimentare. Tot ce trebuie facut este sa slabiti sutuburile capacului lantului, iar apoi cu ajutorul rotii de raglare de deasupra lantul fierastraului poate fi intins rapid si simplu.

Data sheet

11302000465
4.50 kg
Data sheet
Lungime de taiere
40 cm
Rezervor ulei
145 cm³
Nivel de putere acustica
112 dB(A)
Weight
4,5 kg
Nivel presiune acustică
100 dB(A)
Capacitate cilindrică
31,8 cm³
Putere
1,9 CP
Capacitate rezervor carburant
0,25 l
Raport Greutate-Putere
3,2 kg/kW
Tip lanţ STIHL Oilomatic
3/8 " P
Pinion - număr de dinți
6 Z
Frână de lanţ
QuickStop
Valoarea vibrațiilor, stânga
6,6 m/s2
Valoarea vibrațiilor, dreapta
7,8 m/s2
Pas lanţ
3/8"P