Motofierastrau profesional STIHL MS 170, 1.6 CP, 40 mm

Motofierastrau profesional STIHL MS 170, 1.6 CP, 40 mm

RON949.00
VAT included

Description

Motofierastraul STIHL MS 170 este un model perfect pentru incepatori. Cu dimensiuni mici si cu o tehnica imprumutata de la motofierastraiele STIHL profesionale, modelul MS 170 este partenerul prefect pentru taierea lemnului de foc si pentru constructii din lemn. Motofierastraul STIHL MS 170 se poate utiliza pentru doborarea pomilor de pana la 30 cm

Dotare de serie

antivibratii.jpg

Sistem anti-vibraţii

STIHL a dezvoltat propiul sistem antivibratii (AV), ca rezultat la uneltele STIHL cu sistem AV vibratiile produse de motorul cu ardere interna si unealta in miscare sunt semnificativ reduse. Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor.

compensator.jpg

Compensator

Cu ajutorul Compensatorului STIHL sunt posibile intervale de lucru foarte mari fara curatarea filtrului de aer. Compensatorul STIHL este un sistem de reglare din carburatie, care se asigura ca puterea motorului, calitatea gazelor evacuate si consumul de carburant raman constate, indiferent de gradul de murdarie al filtrului de aer. Filtrul de aer trebuie curatat doar daca apare o scadere considerabila a puterii de taiere.

monobloc.jpg

Comandă Monobloc

Comenzile catre motofierastrau devin deosebit de confortabile si se executa in maxima siguranta datorita comenzii monobloc. Toate functiile masinii,pornire la rece sau cald, oprirea si functionarea sunt comandate de la o singura maneta.

enatic.jpg

Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

Cu sistemul pentru ungere a lantului Ematic se poate ajunge la o economie de pana la 50% a cunsumului de unei. STIHL Ematic este un sistem alcatuit din sina de ghidaj Ematic, lant de fierastrau Oilmatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate. Constructia speciala a sinei si lantului asigura optimizarea lubrifierii. Fiecare picatura de ulei va ajunge acolo unde este nevoie.

Data sheet

11302000503
4.10 kg
Data sheet
Rezervor ulei
145 cm³
Nivel de putere acustica
111 dB(A)
Weight
4,1 kg
Nivel presiune acustică
100 dB(A)
Capacitate cilindrică
30,1 cm³
Putere
1,6 CP
Capacitate rezervor carburant
0,25 l
Raport Greutate-Putere
3,4 kg/kW
Tip lanţ STIHL Oilomatic
3/8 " P
Pinion - număr de dinți
6 Z
Frână de lanţ
QuickStop
Valoarea vibrațiilor, stânga
5,2 m/s2
Valoarea vibrațiilor, dreapta
5,5 m/s2
Pas lanţ
3/8"P