Curatitorul cu apa Karcher OC 3
Reduced price

Curatitorul cu apa Karcher OC 3

Curatitorul cu presiune Karcher cu acumulator litiu-ion si rezervor de apa pentru aplicatii mobile. Usor de transportat si depozitat. Cu jet plat pentru curatarea suprafetelor delicate.

RON490.03 RON544.47 -10%
VAT included

Description

Pentru oricine are nevoie de o solutie de curatare rapida: curatitorul compact si usor de la Karcher. Datorita acumulatorului integrat litiu-ion si rezervorului de apa detasabil, poti, de exemplu, sa cureti bicicleta sau incaltamintea murdara de drumetie chiar si fara o sursa de alimentare electrica sau de apa. Cu un jet delicat dar eficient de presiune joasa, curatitorul este ideal pentru suprafete delicate. Un afisaj LED indica daca nivelul de energie al acumulatorului este scazut sau daca acest se afla la incarcat. Cutii cu diferite accesorii sunt disponibile pentru o gama larga de aplicatii.

Design compact

Design compact

Depozitare comoda a furtunului cu spirala si a pistolului sub rezervorul de apa detasabil Usor de transportat, cu economie de spatiu de depozitare

Acumulator integrat litiu-ion

Acumulator integrat litiu-ion

Curatitor portabil independent de sursa de curent Durata mare de functionare a acumulatorului, ceea ce inseamna ca poate fi folosit de cateva ori inainte de a fi reincarcat. LED-ul avertizeaza cand nivelul de energie al acumulatorului este scazut.

Eficient, dar cu presiune scazuta

Eficient, dar cu presiune scazuta

Presiunea joasa face ca operatiunea de curatare sa fie in acelasi timp eficienta si foarte delicata Duza standard cu jet plat asigura rezultate de curatare vizibile. Duza pentru jet conic este ideala pentru curatarea mai delicata a labutelor animalelor de companie.

CARACTERISTICI SI BENEFICII
Gama larga de accesorii
  • Numeroase aplicatii pot fi extinse si imbunatatite cu accesoriile suplimentare.
  • Adventure Box, Bike Box si Pet Box, cat si o cutie practica de stocare sunt disponibile si pot fi atasate dispozitivului. Toate accesoriile sunt disponibile si individual.
Rezervor detasabil de apa Poate fi umplut cu usurinta acasa.

ECHIPAMENT
Filtru fin de apa integrat
Volum rezervor de apa, 4 l
Acumulatori Li-Ion
Furtun spiralat, 2.8 m
Duza cu jet plat
Cabluri de incarcare

Data sheet

16800000
2.20 kg
Data sheet
Debit transportat (l/h)
2 l/min
Timp lucru acumulator
15 min
Durata de incarcare acumulator
180 min
Interval presiune
Presiune - Presiune joasa
Weight
2.2 kg
Dimensiuni utilaj
277 x 234 x 201 mm