List of products by brand Makita

Cheie cu impact MAKITA DTW1001Z compatibilă cu Li-Ion 18V
RON1,783.81
VAT included
Performanţă egală cu modelul electric TW1000. Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Frâna electrică acţionează progresiv permiţând utilizatorului strângerea completă şi rapidă. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Lumină de lucru cu 2 LED-uri care se sting la 10” după încetarea lucrului. PACHETUL NU CONȚINE ȘI ACUMULATORI.
Cheie de strâns cu impact MAKITA DTW190Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
RON415.31
VAT included
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Protecție cauciucată fosforescentă. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE ACUMULATORI.
Cheie de strâns cu impact MAKITA DTW285Z compatibilă cu Li-Ion LXT, 18V
RON1,188.81
VAT included
Echipată cu modul Auto Reverse Rotation Stop care intervine la 0,2 secunde după ce s-a atins momentul de strângere. Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Frâna electrică acţionează progresiv permiţând utilizatorului strângerea completă şi rapidă. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru cu 2 LED-uri care se sting la 10” după încetarea lucrului.
Ciocan Demolator MAKITA HM1812, HEX, 28.6 mm
RON8,328.81
VAT included
Funcția AVT (Anti-Vibration Technology) reduce vibrațiile printr-un sistem de amortizare dinamic, oferind un confort sporit în timpul lucrului. Funcția Soft NoLoad reduce turația motorului atunci când funcționeaza la relanti pentru a diminua vibrațiile mașinii. Pentru protecția mașinii și a rețelei electrice funcția Soft Start permite pornirea lentă a mașinii.
Ciocan Demolator SDS-MAX MAKITA HM1111C, 1300 W
RON3,687.81
VAT included
Functia AVT (Anti-Vibration Technology) reduce vibratiile printr-un sistem de amortizare dinamic, oferind un confort sporit in timpul lucrului. Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand functioneaza la relanti pentru a diminua vibratiile masinii. Controlul electronic al turatiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Pentru protectia masinii si a retelei electrice, functia Soft Start permite pornirea lenta a masinii.
Ciocan demolator SDS-MAX MAKITA HM1214C, 1500 W
RON4,996.81
VAT included
Funcția AVT (Anti-Vibration Technology) reduce vibrațiile printr-un sistem de amortizare dinamic, oferind un confort sporit în timpul lucrului. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Funcția Soft NoLoad reduce turația motorului atunci când funcționează la relanti pentru a reduce vibrațiile mașinii. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Pentru protecția mașinii și a rețelei electrice, funcția Soft Start permite pornirea lentă a mașinii.
Ciocan demolator SDS-PLUS MAKITA HK1820, 550 W
RON1,843,310.00
VAT included
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Model usor de utilizat. Prindere foarte confortabilă și corectă a mânerului datorită dimensiunilor acestuia. Mâner cauciucat antialunecar, permite o acționarea facilă de-a lungul centrului de greutate, absorbind vibrațiile. Forma cu un design ergonomic, se potrivește pentru utilizare cu o singură mână. Buton pornire cu blocare pentru a reduce oboseala operatorului. Mandrină adaptată pentru dălți SDS-PLUS.