Aparat de curatat cu presiune KARCHER K 2 FULL CONTROL HOME
Reduced price

Aparat de curatat cu presiune KARCHER K 2 FULL CONTROL HOME

Curatitor cu apa sub presiune Karcher "K 2 Full Control Home", cu reglare a presiunii, cu set accesorii Home Kit. Ideal pentru curatarea murdariei usoare de pe suprafete mai mari.

RON519.63 RON577.36 -10%
VAT included

Description

Perfect echipat pentru curatarea ocazionala a murdariei usoare din jurul casei, K 2 Full Control Home, include Curatitor Terase T 150 si detergent "Patio&Deck" la 500ml , pentru curatarea suprafetelor mai mari. Aparatul este desemenea echipat cu roti de transport, furtun de presiune de 4 m, lance pentru murdarie grosiera cu jet rotativ pentru indepartarea murdariei persistente, si un filtru de apa care protejeaza pompa impotriva patrunderii particulelor de murdarie. In plus, lancea Full Control click Vario Power, permite setări de presiune Soft, Mediu și Hard, precum și dozare detergent (MIX), si poate fi ușor ajustata prin simpla rotire a tijei de pulverizare Vario Power. Simbolurile afisate ajuta la reglarea nivelului de presiune, in functie de suprafata, asigurand un control optim. Aparatul de curatat cu apa sub presiune este ideal pentru curatarea bicicletelor, uneltelor de gradinarit si mobilierului de gradina. Randament, aprox. 20 mp/ ora.

Lance de pulverizare Full Control Click Vario Power si lance pentru murdaria grosiera.

Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Setarile se schimba prin simpla rotire a lancei de pulverizare Full Control Click Vario Power. Simbolurile de pe lancea de pulverizare indica setarea presiunii adecvate in functie de utilizare.

Suporti pentru accesorii, pistol presiune ridicata si pentru cablu

Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana, putand fi depozitate compact pe aparat odata ce procesul de curatare este finalizat.

Maner telescopic

Maner reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara. Retractabil pentru depozitare optima.

Echipament
Home Kit, Curatitor de suprafete T 150, detergent Patio & Deck, 0,5L
Pistol de presiune ridicata, G 120 Q
Duza murdarie grosiera
Furtun de presiune, 4 m
Sistem Quick Connect pe aparat
Aplicarea detergentului, Aspirare
Filtru fin de apa integrat
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Click VPS

Data sheet

16734040
4.30 kg
Data sheet
Presiune maxima
110 bar
Debit transportat (l/h)
Max. 360
Temperatura maxima de alimentare (°C)
Max. 40
Tipul de curent (V/Hz)
230 / 240
Racord iesire (kW)
1,4
Capacitate pe suprafata
20 m²/h
Weight
4.3 kg
Dimensiuni utilaj
246 x 280 x 586 mm 5