Masini de gaurit si insurubat

Masini de gaurit si insurubat

Masini de gaurit si insurubat cu alimentare de la  retea sau cu acumulatori, produse de Bosch si Makita.

Mașină de găurit și înșurubat unghiulară DDA351Z
RON1,533.91
VAT included
Compatibila cu acumulator 18V 1,5AH Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE SI ACUMULATOR!
Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator MAKITA DDF458RFE
RON1,652.91
VAT included
Acumulator 18V cu 3 AH Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a acumulatorului, acționat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL INCLUDE 2 ACUMULATORI!
Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator MAKITA DDF458Z
RON653.31
VAT included
Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a acumulatorului, acționat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED.
Mașină de găurit și înșurubat MAKITA DDF481Z
RON1,069.81
VAT included
Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a bateriei acţionat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea uşoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată.
Mașină de găurit MAKITA DP4011, 720 W, 13 mm
RON712.81
VAT included
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Carcasă robustă din aluminiu pentru fiabilitate ridicată. Limitatorul de cuplu va opri funcționarea mașinii în momentul în care se întâlnește armătura. Mandrina rapida permite schimbarea usoara a accesoriilor Reductor mecanic cu 2 trepte de turatie Compatibil cu stativ de găurire (dimens.gât 43mm)