Masini de insurubat cu impact cu acumulatori

Masini de insurubat cu impact cu acumulatori

Masini de insurubat cu impact cu acumulatori produse de Bosch si Makita.

Șurubelniță cu impact MAKITA DTD152Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
RON427.33
RON474.81 -10%
VAT included
Motor compact cu 4 poli şi perii montate în forma „V”. Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED duală. ACUMULATORII NU SUNT INCLUSI IN PACHET.
Maşină de înşurubat cu impact MAKITA DTD155Z
RON653.31
VAT included
Compatibila cu acumulatori LI-ION LXT 18V Modul ASSIST permite poziţionarea uşoară a şuruburilor fără distrugerea materialului de lucru. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere: modul ASSIST + 2 moduri de strângere (Tare/Moale). Protecţie ridicatã împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Frâna electrică acţionează progresiv permiţând utilizatorului strângerea completă şi rapidă. Lumină de lucru tip LED cu funcţie de remanenţă şi posibilitatea deselectării.
Maşină de înşurubat cu impact MAKITA DTD170Z
RON1,069.81
VAT included
Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Protecţie ridicatã împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. 2 moduri adiţionale de funcţionare pentru prevenirea ruperii şuruburilor : modul de asistenţă la înşurubarea şuruburilor lungi şi modul opţional de selectare a vitezei de rotaţie. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. PACHETUL NU CONȚINE ȘI ACUMULATORI.
Masina de insurubat cu Soft Impact MAKITA DTS141Z
RON1,783.81
VAT included
Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Lumină de lucru cu aprindere înainte şi după încetarea lucrului. Mâner cu design ergonomic pentru prindere uşoară. Bară de protecţie fosforescentă. Indicator nivel acumulator. ACUMALATORII NU SUNT INCLUȘI ÎN PACHET.
Cheie cu impact MAKITA DTW1001Z compatibilă cu Li-Ion 18V
RON1,783.81
VAT included
Performanţă egală cu modelul electric TW1000. Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Frâna electrică acţionează progresiv permiţând utilizatorului strângerea completă şi rapidă. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Lumină de lucru cu 2 LED-uri care se sting la 10” după încetarea lucrului. PACHETUL NU CONȚINE ȘI ACUMULATORI.
Cheie de strâns cu impact MAKITA DTW190Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
RON415.31
VAT included
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Protecție cauciucată fosforescentă. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE ACUMULATORI.
Cheie de strâns cu impact MAKITA DTW285Z compatibilă cu Li-Ion LXT, 18V
RON1,188.81
VAT included
Echipată cu modul Auto Reverse Rotation Stop care intervine la 0,2 secunde după ce s-a atins momentul de strângere. Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Frâna electrică acţionează progresiv permiţând utilizatorului strângerea completă şi rapidă. 3 trepte de selecţie a momentului de strângere. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru cu 2 LED-uri care se sting la 10” după încetarea lucrului.