Scule Electrice - TEHNOSFERA

Scule

O gama larga de masini electrice pentru profesionistul din tine, doar de la cei mai buni producatori.

Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA DHR263Z
RON1,188.81
VAT included
compatibil LI-ION LXT, 18V X 2 3 moduri de operare: rotație, rotație cu percuție și percuție. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Limitatorul de cuplu va opri funcționarea mașinii în momentul în care se întâlnește armătura. Lumină de lucru tip LED. Indicatori pentru descărcarea acumulatorilor. Acumulatorul nu este inclus
Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA HR166DSMJ
RON1,605.31
VAT included
Acumulator LI-ION CXT, 10.8 V, 4.0A H 2 moduri de operare: rotaţie şi rotaţie cu percuţie. Mâner antivibraţii pentru confort în utilizare. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Echilibrare foarte bună datorită motorului plasat perpendicular pe direcţia de găurire și a mânerului în formă ”D”.
Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA HR166DZ
RON831.81
VAT included
Acumulator Li-Ion CXT 10.8 V Motor fără perii pentru productivitate și randament ridicate. 2 moduri de operare: rotaţie şi rotaţie cu percuţie. Mâner antivibraţii pentru confort în utilizare. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Echilibrare foarte bună datorită motorului plasat perpendicular pe direcţia de găurire și a mânerului în formă D.
Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA HR2630T, 800 W, 26 mm
RON1,129.31
VAT included
3 moduri de operare: rotație, rotație cu percuție și percuție. Echipat cu două mandrine (SDS-PLUS și mandrină rapidă). Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor Duză pentru aspirator Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Limitatorul de cuplu va opri funcționarea mașinii în momentul în care se întâlnește armătura. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.