Lista de produse dupa marca Makita

Cheie de strâns cu impact MAKITA DTW190Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
415,31 RON
cu TVA
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Protecție cauciucată fosforescentă. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE ACUMULATORI.
Șurubelniță cu impact MAKITA DTD152Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
427,33 RON
474,81 RON -10%
cu TVA
Motor compact cu 4 poli şi perii montate în forma „V”. Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED duală. ACUMULATORII NU SUNT INCLUSI IN PACHET.
Polizor unghiular 9565CVR
629,51 RON
cu TVA
Funcţie antirestart pentru protecţie împotriva accidentelor SJS. Sistem de absorbție a vibrațiilor și de eliminare a șocurilor în timpul lucrului. Soft Start permite pornirea lentă a mașinii. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Protecție împotriva prafului prin construcția tip labirint. Viteză constantă controlată electronic. Apărătoarea discului poate fi reglata rapid, fără scule adiționale.