WD 5 Premium

818,20 RON
cu TVA

WD 5 Premium este un aspirator uscat-umed extrem de puternic si eficient cu un recipient din otel inoxidabil de 25 litri, filtru pliabil intr-un cartus detasabil, precum si functie de suflare si curatare a filtrului.

Cantitate

Mai mult decât excelent: Clasa top- WD5 Premium! Aspiratorul tip uscat-umed este extrem de puternic, cu un consum de energie de numai 1.100 de wați. Aspiratorul cu aspirare tip umed-uscat este echipat cu un recipient rezistent de 25 litri din oțel inoxidabil și tehnologie inovatoare de filtrare, care vă permite să eliminați convenabil filtrul cutat plat în câteva secunde din cutia filtrului. Filtrul este de asemenea ideal pentru aspirarea umedă și uscată fără a fi necesară înlocuirea sa. Grație sistemului de curățare integrat, filtrul murdar poate fi curățat în mod eficient prin simpla apăsare a unui buton cu jeturi puternice de aer, astfel încât puterea de aspirare este restabilită rapid. Duza de podea comutabila cu două lamele cauciuc, două perii și furtunul de aspirare optimizat garanteaza curatarea tuturor tipurilor de murdărie și ofera un confort maxim de utilizare. Mânerul cu protecție electrostatică (util atunci când aspiram praf fin) este detașabil, și permite atașarea accesoriilor direct la furtunul de aspirare. Alte caracteristici convenabile, cum ar fi poziția de parcare, funcția de suflante, maner 3-în-1 de transport și spatiu pentru cablu si pentru accesorii., completeaza profilul aparatului.

Tehnologie brevetata de indepartare a filtrului

Modele noi : duza de podea si furtun de aspirare

Maner detasabil

Filtrul poate fi indepartat cu usurinta, fara a intra in contact direct cu murdaria Pentru aspirare umeda/uscata, fara schimbarea filtrului.

Pentru rezultate de curatare perfecte - pentru impuritati uscate, umede, fine sau mari. Pentru comoditate maxima si flexibilitate in timpul aspirarii

Posibilitatea atasarii a diferite duze direct pe furtunul de aspirare. Pentru curatare usoara, chiar si in cele mai inguste spatii.

CARACTERISTICI SI BENEFICII
Curatarea foarte buna a filtrului
  • Jeturi puternice de aer, in impulsuri, deplaseaza mizeria de pe filtru in container, la apasarea unui buton.
  • Randamentul de aspirare este refacut rapid
Maner de transport, patentat, 3 in 1
  • Confortabil de transportat
  • Deschidere, inchidere si golire rapida a rezervorului.
Functie practica de suflare
  • Peste tot acolo unde nu e posibila aspirarea, ajuta functia practica de suflare
  • Indeparteaza murdaria fara efort, chiar si in cele mai mici unghere si colturi.
Pozitie practica de parcare In caz de intrerupere a lucrului, spatiu de parcare comoda si rapida a tubului de aspirare si duzei de podea.
Depozitare practica pentru cablu si accesorii Economie de spatiu prin depozitarea usoara si sigura a furtunului, cablului si accesoriilor

ECHIPAMENT
Furtun de aspirare, 2.2 m, 35 mm
Maner detasabil cu protectie electrostatica
Tevi de aspirare, 2 buc., 0.5 m, 35 mm
Filtru de tip evantai, Cartus filtrant detasabil
Duza pentru rosturi
Sac filtru din pasla, 1 buc.
Functie de suflare
Pozitie de parcare
Pastrare accesorii pe aparat
Bara de protectie
Maner confortabil de transport 3 in 1
Comutator rotativ Pornit/Oprit
Compartiment de depozitare piese mici
13482300

Fisa tehnica

Tensiune
230 V
Putere de aspirare * (Air Watt)
240
Consum de energie
1100 W
Capacitate cuva
25 l
Material recipient
Otel inoxidabil
Greutate
8.7 kg
Dimensiuni utilaj
418 x 382 x 652 mm