WV 1 Plus

WV 1 Plus

Cu ajutorul curatitorului de geamuri WV 1 Plus si a sticlei de pulverizare cu laveta din microfibre, poti curata geamurile cu usurinta si de trei ori mai repede ca inainte, fara urme.

243,62 RON
cu TVA

Descriere

Curatitorul pentru geamuri WV 1 Plus de la Kärcher asigura geamuri curate, fara urme si fara efort. Alaturarea inteligenta dintre sticla de pulverizare si laveta de stergere garanteaza curatarea foarte eficienta. Dispozitivul de mana nu are nicio problema in a aspira apa de pe geam de fiecare data- fara scurgeri ale apei murdare si fara urme. Fata de metodele conventionale, curatarea manuala este semnificativ mai usoara si de trei ori mai rapida. Durata mare de functionare a acumulatorului si designul compact, asigura versatilitate maxima pentru curatarea tuturor suprafetelor netede din gospodarie. Incearca-l si convinge-te!

CARACTERISTICI SI BENEFICII
Compact si util
  • Dispozitivul mic, util face curatarea suprafetelor netede chiar mai usoara.
  • Chiar si marginea inferioara a ferestrelor este mai usor de atins cu aspiratorul pentru ferestre Kärcher.
Greutate scazuta Usor - bratele obosite sunt de domeniul trecutului. Chiar si marginile de jos ale ferestrei pot fi curatate usor cu aspiratorul de geamuri
Ecran LED in campul vizual Management al energiei mai usor: Ecranul LED integrat in intrerupatorul de pornire/oprire indica in timp util cand trebuie reincarcat acumulatorul.
Original Calitate originala Kärcher, de la inventatorul aspiratorului de geamuri.
Rezultat fara picaturi si urme Datorita aspirarii apei, urmele deranjante nu mai exista. Pentru geamuri curate, stralucitoare.
Complet igienic Golire rapida si simpla a rezervorului, fara a intra in contact cu apa murdara.
Aplicatii multiple Aspiratorul de geamuri poate fi folosit pe toate suprafetele netede cum ar fi faianta, oglinzi sau cabine de dus.

ECHIPAMENT
Acumulator litiu-ion detasabil
Incarcator
Detergent de geamuri, concentrat, 1 x 20 ml
Sticla pulverizator Extra cu laveta din microfibra

Fisa tehnica

16330140
Fisa tehnica
Capacitate rezervor de apa murdara
100 ml
Timp lucru acumulator
20 min
Durata de incarcare acumulator
90 min