WV 5 Plus NSC Kit

WV 5 Plus NSC Kit

WV 5 Premium Non-Stop Cleaning Kit: curatitor de geamuri cu acumulatori, sticla de pulverizare cu laveta de stergere de microfibre, detergent, statie de incarcare si acumulator de rezerva. Fara scurgeri, dare, curatare non-stop.

463,74 RON
cu TVA

Descriere

Curatarea gemurilor la nivel inalt. Curatitorul pentru geamuri WV 5 Premium Non-Stop Kit, de la inventatorul aspiratorului pentru geamuri cu acumulatori, permite curatarea geamurilor cu usurinta, fara scurgeri si fara urme. WV 5 Premium Non-Stop Kit include un curatitor pentru geamuri cu acumulator, o duza ingusta de aspirare(special pentru geamuri si suprafete mici), o sticla de pulverizare cu laveta de stergere din microfibre, detergent, o statie de incarcare si acumulator de rezerva (pentru curatare continua). Sticla de pulverizare si laveta din microfibre fac pereche buna la curatare. In comparatie cu gama anterioara, am imbunatatit semnificativ durata de functionare a acumulatorilor. Distantierele de pe duza de aspirare asigura o curatare mai buna chiar pana la margine. O alta imbunatatire este manerul moale. Asta face ca aspiratorul pentru geamuri WV 5 sa fie tinut mai bine in mana. Statia de incarcare poate fi folosita pentru incarcarea acumulatorilor, cat si pentru a-i stoca.

CARACTERISTICI SI BENEFICII
Curatare confortabila a marginilor Distantierul reglabil manual permite curatarea perfecta, fara cute, pana la margini.
Maner confortabil Manerul moale, Soft-Grip face manipularea dispozitivului mai usoara.
Indicator nivel acumulator Trei LED-uri deasupra intrerupatorului de pornire/oprire prezinta starea curenta de incarcare.
Silentios Zgomotul redus al aspiratorului pentru ferestre face munca chiar mai confortabila.
Original Calitate originala Kärcher, de la inventatorul aspiratorului de geamuri.
De 3 ori mai rapid Curatarea ferestrelor este de 3 ori mai rapida cu aspiratorul pentru ferestre decat prin metodele conventionale.
Rezultat fara picaturi si urme Datorita aspirarii apei, urmele deranjante nu mai exista. Pentru geamuri curate, stralucitoare.
Complet igienic Golire rapida si simpla a rezervorului, fara a intra in contact cu apa murdara.
Aplicatii multiple Aspiratorul de geamuri poate fi folosit pe toate suprafetele netede cum ar fi faianta, oglinzi sau cabine de dus.

ECHIPAMENT
Acumulator litiu-ion detasabil
Incarcator
Staţie de incarcare
Detergent de geamuri, concentrat, 1 x 20 ml
Duza de aspirare interschimbabila

Fisa tehnica

16334470
Fisa tehnica
Capacitate rezervor de apa murdara
100 ML
Timp lucru acumulator
35 min