K 4 PREMIUM FULL CONTROL

K 4 PREMIUM FULL CONTROL

Aparatul de spalat cu presiune cu indicator de presiune pe pistol - pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala pe un nivel moderat de murdarie. Contine tambur pentru furtun. Randament pe suprafata de 30 m²/h.

1.285,07 RON
cu TVA

Descriere

Aparatul de spalat cu presiune cu tambur pentru furtun este ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat, cu un randament pe suprafata de 30 m²/h. Cu noul pistol Full Control, puteti seta presiunea potrivita pentru orice suprafata. Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare și pot fi vizualizat pe display-ul cu LED-uri de pe pistol - pentru un control maxim. Trecerea de la o presiune ridicata la modul de aplicare detergent se poate face fara a schimba lancea de pulverizare. Pistolul se poate aseza impreuna cu lancea de pulverizare, in timpul unor intreruperi scurte pe timpul curatarii. Datorita manerului telescopic cu inaltime reglabila, acesta se poate seta la o inaltime de tragere confortabila si se depoziteaza compact fara a fi nevoit sa il dezasamblati. Cu sistemul Plug&Clean puteti schimba detergentul cu o miscare usoara si verifica nivelul de umplere al acestuia dintr-o privire. Curatitorul cu apa are un centru de greutate mai jos, baza acestuia ofera o stabilitate mai mare. Baza poate fi, de asemenea, utilizata ca un al doilea maner de transport, ceea ce face mai usoara asezarea pe un raft sau in portbagajul unei masini.

Pistol Full Control si lance de pulverizare

Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata, prin rotirea lancei Vario Power, pana la nivelul optim dorit. Afisajul LED de pe pistolul Full Control permite verificarea usoara a setarii efectuate.

Rola furtun

Cu tambur practic, furtunul de presiune poate fi strans mereu intr-un mod ingrijit.

Plug 'n' Clean

Aplicare rapida si usoara a detergentilor. Datorita setarii Plug'n' Clean detergentul poate fi inlocuit usor cu o singura miscare. Detergentii Karcher cresc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetelor ce sunt curatate.

Echipament
Pistol de presiune ridicata, Pistol G 145 Q Full Control
Jet Vario Power
Duza murdarie grosiera
Tambur pentru furtunul de presiune ridicata
Furtun de presiune, 6 m
Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean
Maner telescopic
Motor racit cu apa
Sac moale
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Filtru fin de apa integrat

Fisa tehnica

13241000
11.90 kg
Fisa tehnica
Presiune maxima
130 bar
Debit transportat (l/h)
Max. 420
Temperatura maxima de alimentare (°C)
Max. 40
Tipul de curent (V/Hz)
230 / 50
Racord iesire (kW)
1,8
Capacitate pe suprafata
30 m²/h
Greutate
11.9 kg
Dimensiuni utilaj
397 x 305 x 584 mm