• Pret redus

K 4 FULL CONTROL

1.147,26 RON
1.000,00 RON Economiseste 147,26 RON
cu TVA

Curatitorul cu apa sub presiune cu indicator de presiune pe pistol - pentru a seta presiunea corecta pentru orice suprafata. Ideal pentru curatarea ocazionala a murdariei de nivel moderat. Randament pe suprafata de 30 m²/h.

Cantitate

Curatitorul este potrivit pentru curatare ocazionala a murdariei de nivel moderat, cu un randament pe suprafata de 30 m²/h. Cu noul pistol Full Control, puteti seta presiunea potrivita pentru orice suprafata. Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare si poate fi vizualizat pe display-ul cu LED-uri de pe pistol - pentru un control maxim. Trecerea de la o presiune ridicata la modul de detergent se poate face fara a schimba lancea de pulverizare. Pistolul se poate aseza împreuna cu lancea de pulverizare, in timpul unor intreruperi scurte in timpul curatarii. Datorita manerului telescopic cu inaltime reglabila, acesta se poate seta la o inaltime de transport confortabila si se depoziteaza compact fara a fi nevoit sa il dezasamblati. Cu sistemul Plug&Clean puteti schimba detergentul cu o miscare usoara si verifica nivelul de umplere al acestuia dintr-o privire. Curatitorul cu apa are un centru de greutate mai jos, baza acestuia ofera o stabilitate mai mare. Baza poate fi, de asemenea, utilizata ca un al doilea maner de transport, ceea ce face mai usoara asezarea pe un raft sau in portbagajul unei masini.

Pistol Full Control si lance de pulverizare

Trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata, prin rotirea lancei Vario Power, pana la nivelul optim dorit. Afisajul LED de pe pistolul Full Control permite verificarea usoara a setarii efectuate.

Pozitie de parcare pentru depozitarea accesoriilor la indemana

Pistolul Full Control si lancea de pulverizare pot fi depozitate cu usurinta pe aparat atunci cand nu se lucreaza cu ele. Pistolul Full Control este la indemana si intotdeauna usor de folosit. Dupa ce se termina curatarea, pistolul Full Control si lancea de pulverizare se depoziteaza pe aparat pentru a economisi spatiu.

Plug 'n' Clean

Aplicare rapida si usoara a detergentilor. Datorita setarii Plug'n' Clean detergentul poate fi inlocuit usor cu o singura miscare. Detergentii Karcher cresc eficienta si ajuta la protejarea si ingrijirea suprafetelor ce sunt curatate.

Echipament
Pistol de presiune ridicata, Pistol G 145 Q Full Control
Jet Vario Power
Duza murdarie grosiera
Furtun de presiune, 6 m
Aplicarea detergentului, Sistem Plug 'n' Clean
Maner telescopic
Sac moale
Adaptor racord furtun de gradina A3/4"
Filtru fin de apa integrat

13240000

Fisa tehnica

Presiune maxima
130 bar
Debit transportat (l/h)
Max. 420
Temperatura maxima de alimentare (°C)
Max. 40
Tipul de curent (V/Hz)
230 / 50
Racord iesire (kW)
1,8
Capacitate pe suprafata
30 m²/h
Greutate
11.4 kg
Dimensiuni utilaj
397 x 305 x 584 mm