Masini de gaurit si  insurubat cu acumulatori

Masini de gaurit si insurubat cu acumulator

Masini de gaurit si  insurubat cu acumulatori produse de Bosch si Makita.

Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator 18V 1,3Ah DF457DWE
600,00 RON
736,61 RON -136,61 RON
cu TVA
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.
Mașină de găurit și înșurubat unghiulară compatibilă cu acumulator 18V 1,5Ah DDA351Z
1.533,91 RON
cu TVA
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE SI ACUMULATOR!
Mașină de găurit și înșurubat cu acumularor Makita DDF083Z, 18 V
712,81 RON
cu TVA
Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Model compact şi uşor de numai 124mm lungime, pentru o manevrabilitate ridicată. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL NU INCLUDE ȘI ACUMULATOR!
Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator MAKITA DDF458RFE 18V 3Ah
1.652,91 RON
cu TVA
Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a acumulatorului, acționat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED. PACHETUL INCLUDE 2 ACUMULATORI!
Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator MAKITA DDF458Z 18V 3Ah
653,31 RON
cu TVA
Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a acumulatorului, acționat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED.
Mașină de găurit și înșurubat compatibila cu acumulator MAKITA DDF481Z 18 V 3Ah
1.069,81 RON
cu TVA
Motor fără perii pentru productivitate şi randament ridicate. Protecţie ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Indicator pentru capacitatea de încărcare a bateriei acţionat prin simpla apăsare a întrerupătorului. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea uşoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată.