Promotiile Saptamanii

Promotiile Saptamanii

Aici gasesti, in fiecare saptamana, produse la preturi speciale.

Ciocan rotopercutor SDS-MAX MAKITA HR5212C, 1510W, 52mm
4.282,93 RON
4.758,81 RON -10%
cu TVA
Functia AVT (Anti-Vibration Technology) reduce vibratiile printr-un sistem de amortizare dinamic, oferind un confort sporit in timpul lucrului. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Limitatorul de cuplu va opri funcționarea mașinii în momentul în care se întâlnește armătura. Pentru protecția mașinii și a rețelei electrice, funcția Soft Start permite pornirea lentă a mașinii. Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand functioneaza la relanti pentru a diminua vibratiile masinii 2 moduri de operare: rotatie cu percutie si daltuire
Șurubelniță cu impact MAKITA DTD152Z compatibilă cu Li-Ion LXT 18V
427,33 RON
474,81 RON -10%
cu TVA
Motor compact cu 4 poli şi perii montate în forma „V”. Protecție ridicată împotriva prafului prin tehnologia Extreme Protection. Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Lumină de lucru tip LED duală. ACUMULATORII NU SUNT INCLUSI IN PACHET.
Mașină de găurit și înșurubat cu acumulator 18V 1,3Ah DF457DWE
600,00 RON
736,61 RON -136,61 RON
cu TVA
Controlul electronic al turației permite selectarea vitezei optime de lucru. Mandrina rapidă permite schimbarea ușoară a accesoriilor. Angrenaj metalic pentru o durabilitate ridicată. Model compact și ușor pentru o manevrabilitate ridicată. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare.