Ciocane rotopercutoare SDS-PLUS

Ciocane rotopercutoare SDS-PLUS

Ciocane rotopercutoare cu prindere SDS-PLUS produse de Bosch si Makita.

Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA DHR263Z compatibil, Li-Ion LXT, 18 V x 2
1.188,81 RON
cu TVA
3 moduri de operare: rotație, rotație cu percuție și percuție. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Limitatorul de cuplu va opri funcționarea mașinii în momentul în care se întâlnește armătura. Lumină de lucru tip LED. Indicatori pentru descărcarea acumulatorilor. Acumulatorul nu este inclus
Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA HR166DSMJ, Li-Ion CXT, 10.8 V, 4.0A h
1.605,31 RON
cu TVA
Motor fără perii pentru productivitate și randament ridicate. 2 moduri de operare: rotaţie şi rotaţie cu percuţie. Mâner antivibraţii pentru confort în utilizare. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Echilibrare foarte bună datorită motorului plasat perpendicular pe direcţia de găurire și a mânerului în formă ”D”.
Ciocan rotopercutor SDS-PLUS MAKITA HR166DZ, Li-Ion CXT 10.8 V
831,81 RON
cu TVA
Motor fără perii pentru productivitate și randament ridicate. 2 moduri de operare: rotaţie şi rotaţie cu percuţie. Mâner antivibraţii pentru confort în utilizare. Controlul electronic al turaţiei permite selectarea vitezei optime de lucru. Mâner cauciucat moale pentru o prindere sigură și confort ridicat în utilizare. Echilibrare foarte bună datorită motorului plasat perpendicular pe direcţia de găurire și a mânerului în formă D.